Admin
Mesaj Sayısı : 105 Rep Gücü : 320 Kayıt tarihi : 28/06/09 Yaş : 33 Nerden : Gezicibilim'den
| Konu: hackerfriend.tr.gg kapandı mı?? Cuma Tem. 17, 2009 8:20 pm | |
| hacker friend'e 17 temmuz 2009 itibarı ile ulaşılamıyor bedava sitemin o kapanan sitelerde gördüğümüz bildik OOPS! yazısı cıkıyor neden ve nçin kapandığı şuan için belli olmayan hacker friend bedava sitemin yeni kullanıcıları için son derece büyük bir kayıp olarak nitelendirilebilir umarım en kısa zamanda açılır ve hacker friend yöneticisininde emekleri boşa gitmez.Ayrıca bu kapanmalar son derece fazlalaşmıs durumda gün yüzüne cıkmayan veya fazla sesını duyuramayan o kadar fazla sitesi kapanan bedava sitem kullanıcısı var ki bizlere bu durum yoksa bedava sitem kurumu işini ciddiyetle yapmıyor mu sorusunu akıllara getirtiyor.Bedava sitem kullanıcı olarak bu yazıyı okuyan arkadaşlar sizlere sesleniyorum bu durumun son bulması için kapatılırsa siteniz mutlaaka kapanma nedeinini ve ayrıntıları öğrenın ve forumlar aracılığı ile bu nedeleri paylaşın paylaşın ki az çok bedava sitemin kuralları ortaya cıksın. Gezici Bilim admin
En son Admin tarafından Ptsi Ekim 26, 2009 9:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Hackerfriend
| Konu: Bilgi Paz Ağus. 02, 2009 3:48 pm | |
| Merhabalar....Ben Sizlerin Bildiği Adıyla Hackerfriend Hakkımda çıkan spekülasyonlara son vermek için ismimim geçtiği forumlarda bir açıklama yapmaya karar verdim... İşte Size Basitçe Nedenler : 1) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] <<<Bedava Sitem Tarafından Kapatılmadı...>>>Tarafımdan KAPATILMIŞTIR... >>>Şuan Kullanmakta Olduğum Bedava Bir Forum Var >>> Bu Mesajı Görebilmek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]up mesaj yazmalısın! (adresi değişecektir...) >>>Yeni Bir Ücretli Vbulletin forum kuracağım.... | |
|